„Pagal patvirtintą biudžetą, šiais metais investicijoms numatome skirti 43 mln. litų“, – sako „Pieno žvaigždžių“ generalinis direktorius Aleksandras Smaginas.

Pasak jo, daugiausia investicijų per pastarąjį dešimtmetį atiteko bendrovės filialams Pasvalio sūrinė ir Panevėžio pienas. „Pieno žvaigždžių“ filiale Pasvalyje daug lėšų buvo investuota į sūrių gamybą, o Panevėžyje – į „Dvaro“ pieno gamybos liniją.

„Investuojame lėšas tiek šiuolaikiškai perdirbimo įrangai įsigyti ir gamybos apimtims didinti, tiek produkcijos kokybei gerinti. Taip pat daug investuojame į kitus bendrovės gaminamus produktus, pienovežių parko atnaujinimą“, – pažymi „Pieno žvaigždžių“ generalinis direktorius.

A. Smagino teigimu, pagal patvirtintą biudžetą 2012 metais „Pieno žvaigždės“ investuos 43 mln. litų, iš jų apie 22 mln. litų – į sviesto gamybos linijos bendrovės filiale Mažeikių pieninė atnaujinimą.

Bendrovės pajamos praėjusiais metais siekė 700,924 mln. Lt – 13 proc. daugiau nei 2010 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)