„Danske“ bankas yra vienas iš svarbių bankinės sistemos dalyvių ir jų vadovų lankymasis Lietuvoje tikrai yra svarbus. Su visų stambiųjų bankų, veikiančių Lietuvoje, vadovais visada randu progą, jeigu jie lankosi Lietuvoje, susitikti, aptarti tiek jų veiklos planus, tiek Lietuvos ekonomikos perspektyvas, tiek ir Europos ir pasaulio ekonomikos perspektyvas. Dalykai, kurie klostosi Europoje, iš tikrųjų yra verti tokių aptarimų ir šita galimybė su „Danske“ banko vadovais aptarti ir platesnius reikalus, ne tik paties banko, yra labai vertingi“, - dėstė premjeras.

Tačiau „Danske Bank“ grupės valdybos pirmininkas Eivindas Koldingas, pirmininko padėjėjas Shargiilas Bashiru ir „Danske“ banko generalinis direktorius Gintautas Galvanauskas po susitikimo žiniasklaidai komentarų neteikė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)