SAMPRO pranešime spaudai rašo, kad parduotuvės vadovas Virginijus Petraitis baudą iš Darbo inspekcijos gavo už tai, kad darbuotojai naktį buvo verčiami nemokamai plauti parduotuvę. Baudą vadovas turėjo sumokėti iš asmeninių lėšų, tačiau jis esą nusprendė ją „pasidalyti“ su darbuotojais.

„Direktorius nusprendė nusimesti finansinės atsakomybės naštą ir nurodė darbuotojams pagal sąrašą sunešti po 20 Lt skolai padengti. „Norfos“ darbuotojai teigia sumokėję už nuobaudą du kartus: vieną kartą nemokamu darbu, o kitą – pinigais. Tokiu sunkiu laikotarpiu niekas nenori prarasti darbo, todėl darbuotojai tiesiog paklūsta neracionaliems vadovų nurodymams” – rašoma profsąjungos pranešime.

D. Ryliškis tvirtina, kad toks elgesys yra netoleruotinas.

„Šiuo metu vyksta vidaus patikrinimas, jeigu skundas pasitvirtintų, direktorius būtų griežtai nubaustas. „Norfos“ vadovybė mano, kad tokie dalykai yra netoleruotini“, – DELFI sakė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)