Banko išplatintame įspėjime apie papildomai pradedamą taikyti mokestį teigiama, kad šis mokestis nebus taikomas už visų rūšių indėlių (kaupiamojo ar terminuotojo) sąskaitoms bei asmenims, kurie naudojasi bet kuriuo SEB banko paslaugų planu.

Norintiems išvengti 1 Lt mėnesinio mokesčio už su debetinėmis mokėjimo kortelėmis nesusietas sąskaitas, banko atstovai pataria užsisakyti vieną iš banko paslaugų planų, naują debeto kortelę ar nenaudojamą sąskaitą uždaryti.

SEB atstovas spaudai Arvydas Žilinskas teigė, kad sąskaitų tvarkymo mokestis įvedamas po kasmetinio paslaugų įkainių peržiūrėjimo, „atsižvelgiant į konkurencinę aplinką, patiriamas sąnaudas ir ekonomišką pagrįstumą bankui teikti konkrečias paslaugas“.

Kredito įstaigos atstovas teigė, kad šis mėnesinis mokestis įvedamas norint, kad klientai aktyviai naudotųsi savo turimomis banko sąskaitomis ir būtų atsisakyta nenaudojamų banko sąskaitų, kurių administravimas iš banko pareikalauja papildomų sąnaudų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (333)