„Patvirtinus sandorį prasidės laipsniškas „Hipoteku banka“ komercinės dalies klientų perėjimas į „Swedbank“. Planuojama, kad šis procesas truks kelis mėnesius ir baigsis šių metų lapkritį. Tai reiškia, kad komercinės dalies klientai galės palaipsniui pereiti į naują banką jiems patogiu laiku. Jiems siūloma laiku (iki klientų aptarnavimo perkėlimo dienos) sutvarkyti visas reikiamas paslaugas naujame banke“, – teigė bankų atstovai.

Vienas atstovas pridūrė: „Hipoteku banka“ komercinės dalies klientai gaus išsamią informaciją apie perėjimą į „Swedbank“ ir reikiamus žingsnius gaus liepos pabaigoje paštu asmeniškai adresuotais laiškais. Laiškuose bus nurodoma, kokios „Hipoteku banka“ paslaugos perėjimo dieną bus automatiškai perkeltos į „Swedbank“ ir kokias paslaugas klientams reikės įforminti iš naujo.“

Kaip buvo pranešama, ketvirtadienį Latvijos finansų ir kapitalo rinkos komisija leido „Swedbank“ ir įmonei „Swedbank Lizings“ įsigyti valstybinio banko „Hipoteku banka“ turtą. Komisija neprieštarauja ir „Hipo Fondi“ sprendimui perduoti turimus antrojo lygio pensijų planus „SEB Wealth Management“, priklausančiam Latvijos SEB grupei.

Komisija pabrėžia, jog „Hipoteku banka“ komercinės dalies pardavimas bus įgyvendintas iki šių metų pabaigos, todėl komercinės dalies klientai galės palaipsniui pereiti į naują banką patogiu laiku. Kiekvienas klientas galės apsispręsti, ar nori tapti konkretaus banko klientu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)