Pasak banko, planus pasirinkę klientai galės atlikti neribotą skaičių pervedimų internetu į visas įmonių ir asmenų sąskaitas SEB banke už fiksuotą mėnesio mokestį.

Šiuo metu SEB bankas privatiems klientams siūlo pasirinkti iš keturių paslaugų planų – „Sumanu“, „Sumanu plius“, „Laisvalaikis“ ir „Studentas“.

„Paslaugų planus sukūrėme išnagrinėję mūsų banko klientų poreikius ir lūkesčius, kuriuos patvirtino ir gyventojų nuomonės tyrimai. Klientai pasigesdavo tokių finansinių sprendimų, kurie padėtų jiems ne tik patogiai tvarkyti savo kasdienius finansus, bet ir suteiktų daugiau galimybių ir laisvės. Pristatydami šią naują paslaugą, pirmiausia galvojame apie tuos žmones, kurie internetu jau ir šiandien atlieka nemažai pinigų pervedimų, tačiau apriboja save dėl to, kad už kiekvieną lėšų pervedimą iki šiol reikėdavo mokėti atskirai,“ – sako SEB banko prezidento pavaduotojas, Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Virginijus Doveika.

Primename, kad pernai metais kiekvienam Lietuvos gyventojui teko po 200 Lt išlaidų bankų operacijoms.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)