Šiaulių bankas praneša, kad šiuo metu valdybos pirmininko ir administracijos vadovo pareigas einantis Algirdas Butkus liks valdybos pirmininku ir administracijos vadovo pavaduotoju.

„Nusprendėme sustiprinti vadovų komandą, pakviesdami prisijungti patyrusį ir profesionalų vadovą, kuris atneš žinių, ilgametę patirtį bankininkystės srityje, kompetenciją. Tikimės, kad šis sprendimas leis ne tik išsaugoti esamas banko pozicijas rinkoje, bet ir jas stiprinti, o ateityje lems didesnį veiklos efektyvumą, pajamų augimą ir teigiamai įtakos banko akcijų vertę“, – sakė Šiaulių banko valdybos pirmininkas Algirdas Butkus.

„Atsigaunant šalies ekonomikai, matau didelį šio banko veiklos potencialą – matau stiprų vietinį, efektyvų ir greitą banką, suprantamą klientui, teikiantį kokybiškas paslaugas. Manau, kad efektyvi veikla ir stiprūs partneriški ryšiai su esamais ir būsimais klientais – tai būtų pagrindiniai tikslai artimiausiu metu“, – sakė Audrius Žiugžda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)