S. Mavrodis tvirtina, kad pastaruoju metu sustiprėjo gandai apie greitą „МММ-2011“ žlugimą, dėl ko piramidės dalyviai pradėjo intensyviai atsiimti savo lėšas iš šios sistemos. Dėl to „МММ-2011“ steigėjas buvo priverstas iki birželio 15 dienos įvesti specialų „ramybės režimą“. Be to, ir po birželio 15 dienos galios išmokų apribojimai. S. Mavrodis žada, kad šie apribojimai bus „griežti“.

Piramidės įkūrėjas paaiškino, kad „МММ-2012“ bus nauja struktūra, todėl gandų apie ją žiniasklaidoje nebus. Be to, „МММ-2012“ nepanaikina „МММ-2011“, tai yra, naujosios piramidės gautos lėšos iš dalies keliaus į senąją.

Kad visi indėlininkai nepultų iš senosios piramidės pervedinėti lėšas į naująją, senojoje bus didesni procentai už indėlius. Visa kita, išskyrus premijų skaičiavimo detales, abiejose piramidėse bus vienoda.

Žiniasklaida pradėjo aktyviai kalbėti apie piramidės „МММ-2011“ žlugimą gegužės mėnesį. Tai nutiko tada, kai tinklaraščiuose pasirodė piramidės dalyvių pranešimai apie išmokų sulaikymą. Negana to, keliuose regionuose teisėsaugos institucijos neva iškėlė bylas prieš „МММ“ dalyvius ar tai ketina daryti. Galiausia, pačioje gegužės pabaigoje pasirodė informacija, kad Ukrainoje piramidė „МММ-2011“ jau žlugo.

Aukštosios ekonomikos mokyklos dėstytojas Genrichas Penikas paskaičiavo, kad „МММ-2011“ turi žlugti 2012 metų birželį, mat šį mėnesį teks atseikėti išmokas už ypatingai pajamingus indėlius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (262)