Banko spaudos tarnyba pranešė, kad tokių priemonių imtasi siekiant sumažinti veiklos sąnaudas ir padidinti „Swedbank“, kaip verslo klientams skirto banko, veiksmingumą. Bankas toliau galės sėkmingai aptarnauti tikslinį segmentą iš pagrindinio biuro, įsikūrusio Kijeve.

Kompanija pareiškė, kad sprendimas uždaryti dešimt banko skyrių atitinka galutinius dvejų metų projekto, kuriuo siekiama „Swedbank“ paversti verslo banku, tikslus. Projektą įgyvendinti pradėta 2011 metų rugsėjį ir viskas vyksta pagal numatytą planą.

„Swedbank“ yra tarp pirmaujančių bankų Latvijos, Švedijos, Estijos ir Lietuvos vidaus rinkose. Bankas aptarnauja 9,5 milijono fizinių asmenų ir 668 tūkstančius verslo klientų. Šiuo metu banko tinklui priklauso 340 skyrių Švedijoje, 220 skyrių Baltijos šalyse ir 10 skyrių Ukrainoje. Grupė taip pat pristatyta Šiaurės Europos šalyse, JAV, Kinijoje, Japonijoje ir Rusijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)