Sprendimas priimtas likus metams iki pirmojo objekto Baltarusijoje pridavimo, kaip numatyta sutartyje dėl investicijų su Baltarusijos vyriausybe. Be to, bankininkas neseniai pareiškė, jog yra pasirengęs parduoti Minsko futbolo klubą „Partizan“.

Kaip rodo neseniai atnaujintas užsienio atstovybių registras, prižiūrimas Baltarusijos užsienio reikalų ministerijos, ŪBIG atstovybė įregistruota spalio viduryje.

Nuo 2006 m. ŪBIG yra viena iš Lietuvos ir Baltarusijos bendrovės „Stadium“ steigėjų, jai priklauso 75 proc. bendrovės akcijų. Kita akcijų dalis priklauso Minsko miesto Zavodsko rajono administracijai.

V. Romanovas įsteigė „Stadium“ investavimui į nekilnojamąjį turtą Baltarusijoje. Projektai ir realizavimo terminai buvo numatyti 2007 m., remiantis investicijų sutartimi tarp ŪBIG ir Baltarusijos vyriausybės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją