„UniCredit Bank veikia Baltijos šalyse nuo 2007 metų, nepaisant to, kad šiame regione dominuoja Skandinavijos finansų institucijos. Bankas aptarnauja verslo klientus Latvijoje, Estijoje ir Lietuvoje ir neplanuoja keisti šios krypties. „UniCredit“ grupė patenkinta Banko veikla Baltijos šalyse ir klausimo dėl pasitraukimo iš rinkos nėra dienotvarkėje“ – teigė Vidurio ir Rytų Europos padalinio vadovas Gianni Franco Papa praėjusią savaitę.

„UniCredit rėmė ir palaikė Baltijos regione veikiančius padalinius per visą krizinį laikotarpį ir džiaugiasi „UniCredit Bank“ Lietuvos skyriaus 2011 metų finansiniais rezultatais. Mes ir toliau teiksime verslo klientams visas finansines paslaugas, įskaitant paskolas, sąskaitų tvarkymą, pavedimus, indėlių, lėšų valdymo, užsienio valiutos operacijas. 2011 metais mes sutvirtinome savo verslo pozicijas Lietuvos rinkoje, atidarydami „UniCredit Leasing“ skyrių Vilniuje. Mes nustebinti, kad profesionalūs teisiniai patarėjai paskleidė spekuliatyvinio pobūdžio informaciją, kuri neatspindi tikros situacijos", - teigia Ralfas Cymanekas, „UniCredit Bank" valdybos pirmininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją