Jo požiūriu, dabar nepalankus metas investuoti į banką. „Artimiausius kelerius metus į bankų sektorių investuoti nereikėtų, nes visi bankai išgyveno krizę ir patyrė rimtų nuostolių, todėl jie nėra patrauklūs kaip investavimo objektai. Nesvarbu, koks tai būtų bankas – amerikiečių, anglų, ar latvių“, – pridūrė V. Antonovas.

Jis neigia, kad grupė „Konvers“ domisi investicijomis į Latvijos bankus – „Citadelе“ arba „Parex bankа“.

„Mums pasakė per didelę kainą, kurios mes nenorime mokėti. Norėdama išspręsti situaciją, valstybė į „Parex“ banką investavo apie milijardą. Plėtodami gerą banką „Citadele“, kurį išskyrė iš „Parex“, sumokėjo kelis šimtus milijonų – tai jo kaina. Mano vertinimu, bankas „Citadele“ tiek nekainuoja, todėl mes neplanuojame jo įsigyti. Net jei kaina būtų pagrįsta, mes neturime tiek pinigų, geriau lėšas skirti savo banko kapitalo didinimui ir vidiniam augimui“, – savo poziciją paaiškino V. Antonovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją