"Dabar kaunamės už Vasario 16-ąją energetikoje, už nepriklausomybę dujų sektoriuje. Kovojame už Vasario 16-ąją - ekonomikoje, už valstybės finansų stabilumą, žmonių gerovę ir moralinį atgimimą", - pranešime spaudai teigė premjeras.

Anot A.Kubiliaus, Valstybės atkūrimo diena - Vasario 16-oji - daugeliui buvo, yra ir lieka vienijančia idėja, kuri niekada neleis išsižadėti laisvės, savo nepriklausomos valstybės.

"Didžiausias stebuklas ar Apvaizdos dovana ir yra tai, kad Vasario 16-osios idėja tebėra gyva. Ir ji vėl telkia mus naujoms kovoms ir naujoms pergalėms", - sakė ministras pirmininkas.

Vyriausybės vadovas sako, kad nėra kito kelio išskyrus tą, kuriuo einama, tad ragina atsakingai ir užsispyrus dirbti.

"Nėra kito kelio. Tik tas, kuriuo atsakingai einame. Todėl dirbkime. Atkakliai, kryptingai, užsispyrusiai. Arkime, kaip sakydavo mūsų senoliai. Pradėję esminius mūsų valstybės modernizavimo darbus, turime juos tęsti. Ir telydi mūsų darbus teisingumas, išmintis, drąsa ir santūrumas", - teigė premjeras.

Ministras pirmininkas ragina švęsti Lietuvos valstybės gimimo dieną kilniai ir džiugiai, dėkojant už tai, kad "gyva Vasario 16-osios idėja įkvepia mus naujoms kovoms ir pergalėms".

1918-ųjų vasario 16-ąją Lietuvos Taryba paskelbė atstatanti nepriklausomą Lietuvos valstybę su sostine Vilniumi.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją