Siūlomą komitetą iš viso sudarytų devyni nariai: Martinas Gusiatinas (individualus klientas Lietuvoje), “Bikuvos prekyba” (verslo klientas Lietuvoje), „Holten Investments Ltd.” (užsienio kapitalo verslo klientas), valstybės įmonė “Indėlių ir investicijų draudimas” (komiteto pirmininkas ir dar trys (3) atstovai), Valstybinio socialinio draudimo fondo valdyba bei „Snoro“ darbuotojų išrinktas atstovas.

“Valstybės įmonės „Indėlių ir investicijų draudimas“ siūlomas kreditorių komitetas savo sudėtimi proporcingai atitinka pagrindinių ir didžiausių „Snoro“ kreditorių grupių interesus, o pasiūlymas apriboti komiteto sudėtį iki devynių narių padės komitetui efektyviai dirbti ir taip geriau atstovauti visų kreditorių interesus“, - teigė N.Cooperis.

Galutinis sprendimas dėl kreditorių komiteto sudėties bus priimtas kreditorių susirinkime birželio 12 d., tačiau kreditoriai gali balsuoti už valstybės įmonės “Indėlių ir investicijų draudimas” pasiūlymą ar bet kokį kitą alternatyvų pasiūlymą nedalyvaudami susirinkime iki birželio 5 d. pasinaudodami išankstinio balsavimo forma, kuri buvo pateikta kartu su oficialiu pranešimu kreditoriams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)