„Nenoriu spekuliuoti, jokie skelbimai nieko negarantuoja, ypač datų. Pirmiausia norėčiau galutinai žinoti, nors žinau apytiksliai, sąlygas kokiomis ateina. Nenorėčiau, kad pasikartotų antra „Wiiliams“ istorija“, - sakė prezidentė, paklausta apie galimą naujos jėgainės statybų pradžią.

Premjeras A. Kubilius teigė, kad Visagino atominės elektrinės statybos galėtų prasidėti 2014 m., bei skelbia, kad netrukus turėtų paaiškėti elektrinės investuotojas.

Kaip žinoma, anksčiau paskelbtas nacionalinio investuotojo konkursas žlugo, nes Pietų Korėjos įmonė „Tepco“ iš jo pasitraukė.

Klausiama, kaip vertina susikompromitavusio buvusio Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) darbuotojo Vaido Skirmanto įsidarbinimą Ignalinos atominėje elektrinėje, šalies vadovė nuo konkretaus atsakymo susilaikė, tik pabrėžė, jog iš STT V. Skirmantas buvo atleistas savo noru, todėl ji negali teigti, kad jis yra susikompromitavęs.

„Ponas Skirmantas buvo atleistas savo noru, o teigti, kad jis susikompromitavo aš negalėčiau. Tai turi teigti tam tikros žinybos“, - teigė D. Grybauskaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją