Lietuvos elektros energetikos įmones valdanti bendrovė Visagino atominė elektrinė (VAE) paskelbė perkanti viešųjų ryšių ir konsultacijų viešųjų ryšių klausimas paslaugas.

Už tai, kad iki metų pabaigos visuomenei skleis "objektyvią ir patikimą" su VAE įmonių grupe susijusią informaciją, supaprastinto atviro konkurso nugalėtojui numatoma atseikėti 600 tūkst. litų.

Paklaustas, ar tikslinga vykdyti tokį pirkimą, kai VAE ateities perspektyvos - labai neaiškios, įmonės generalinis direktorius Rimantas Vaitkus nurodė, kad paslauga perkama ne atominiam projektui populiarinti, bet VAE valdomų įmonių veiklai vykdyti.

„Perkamos paslaugos nėra skirtos naujosios atominės elektrinės projektui viešinti, o susijusios su pertvarkomis VAE grupėje, ją liečiančiais sprendimais dėl nacionalinės energetikos strategijos, – pabrėžė VAE generalinis direktorius dr. Rimantas Vaitkus. – „Iš esmės bus sudaroma sutartis dėl galimybės naudotis paslaugomis pagal valandinį įkainį, kai joms atsiras konkretus poreikis. Bendra sutarties apimtis per 3 metus negalės viršyti 600 tūkst. Lt.“

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)