„Mūsų planas iš pažiūros paprastas – norime, kad atvykę į „Eglės“ sanatoriją Birštone žmonės gautų tokio pat lygio paslaugas, kaip ir „Eglės“ sanatorijoje Druskininkuose. Birštonas mažesnis už Druskininkus, o tai daliai žmonių yra svarbus privalumas. Jiems siūlome aukšto lygio paslaugas kurorte, į kurį prieš kelis šimtmečius atvykdavo karaliai ir didikai“, – sakė Birštono „Eglės“ sanatorijos rinkodaros direktorius Edgaras Briedys.

Kaip nurodo sanatorijos valdytojai, „Eglės“ sanatorijoje, kuri pakeis nuo sovietmečio uždarytą sanatoriją „Spalis“, dabar baigtas pirmasis rekonstrukcijos etapas. Po metų planuojama atidaryti dar vieną iš pagrindų atnaujintą korpusą, kuriame įsikurs konferencijų centras ir nauja valgykla. Čia bus ir gyvenamųjų kambarių – papildomai dar apie 150 vietų.

Baigus trečiąjį pertvarkos etapą, iki 2016 metų pabaigos, bus rekonstruotas ir trečiasis korpusas, kuriame veiks naujos gydyklos, baseinai, bus teikiamos įvairios sanatorinio gydymo ir poilsio paslaugos.

Įgyvendinus visą projektą Birštono „Eglės“ sanatorija galės vienu metu priimti 700 žmonių.

Iš viso čia bus įdarbinta apie 300 įvairių sričių specialistų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)