Įmonė nurodo pirkusi 14,09 arų sklypą už kiek daugiau nei 2 mln. Lt, iš viso į projektą, kuris bus baigtas per vienerius metus, planuojama investuoti 6 mln. Lt.

„Projektui įgyvendinti specialiai buvo ieškomas sklypas centrinėje miesto dalyje, nes būtent čia pastebime labiausiai augančią paklausą nekilnojamajam turtui. Visai čia pat ir Vilniaus senamiestis, ir Vingio parkas, patogus susisiekimas – toks būstas yra likvidus, turi išliekamąją vertę bei stabilią kainą, todėl aktualus ir norintiems jame gyventi, ir ieškantiems galimybių investuoti“, – pranešime cituojamas „Hanner“ vadovas Arvydas Avulis.

Projekte numatyta pastatyti 5 aukštų namą, kuriame bus įrengta 40 butų ir komercinės paskirties patalpos pirmajame pastato aukšte. Požeminėje pastato dalyje bus automobilių stovėjimo aikštelė.

Pasak A. Avulio, siekiant išlaikyti konkurencingą ir prieinamą kainą, didžioji dalis butų bus nedidelio ploto, tačiau itin funkcionalūs – net ir vieno kambario butuose bus galima atskirti miegamąsias zonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)