Moteris byla perduota Vilniaus miesto apylinkės teismui. Ji kaltinama neteisėtai įgijusi nekilnojamąjį turtą: butą Vilniaus mieste, garažą bei žemės sklypą Vilniaus rajone.

„Kaltinamoji nuosavybės teise įsigijo turto už daugiau kaip 205 tūkst. litų, iš kurių daugiau kaip 148 tūkst. litų, negali pagrįsti teisėtomis pajamomis“, - teigė tyrimui vadovavęs Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras Remigijus Matevičius.

Baudžiamojoje byloje taip pat pateikta duomenų, kad, atskaičius mokesčius, teisėtos moters pajamos siekia daugiau kaip 23 tūkst. litų, tačiau moteris turėjo daugiau negu 123 tūkst. litų fiksuotų išlaidų. Tai reiškia, kad kaltinamoji neturėjo pakankamai apmokestintų pajamų butui, žemės sklypui bei garažui įsigyti.

Jai paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti bei laikinas nuosavybės - buto, garažo ir žemės sklypo - teisių apribojimas.

Vilnietei gresia bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)