Viename iš statomų pastatų įsikurs ir pats DNB bankas.

„Finansuoti šį projektą nusprendėme įvertinę ambicingus Vilniaus plėtros planus, prestižinės klasės biurų paklausą sostinės centre ir atsižvelgdami į „Schage“ patirtį įgyvendinant tokio lygio projektus. Svarbu ir tai, kad daugiau nei trečdalis „Quadrum verslo centro ploto jau yra išnuomota būsimiems klientams, o sėkmingam projekto įgyvendinimui vystytojas yra pasirengęs investuoti ir dalį nuosavų lėšų“, - pranešime cituojamas DNB banko prezidento ir valdybos pirmininko pavaduotojas Vygintas Bubnys.

Verslo centrą „Quadrum“ sudarys trys pastatai, kurie kartu su kitomis erdvėmis užims bendrą 70 tūkst. kv. m. plotą. Jis apims ne tik biuro patalpas, bet ir rekreacinę zoną – apželdintą miesto gyventojams ir svečiams atvirą kiemą, 700 vietų požeminį garažą, taip pat atskiras kultūrines bei paslaugų zonas. Pirmasis verslo centro statybos etapas bus baigtas trečiąjį 2015 m. ketvirtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)