„Veikmės namų“ kompleksą su uždaru vidiniu kiemu sudaro du gyvenamosios paskirties pastatai - 9 aukštų, su viena laiptine, ir 5-ių aukštų, su trimis laiptinėmis. Visose laiptinėse įrengti liftai. Pastatuose suprojektuoti 103 butai. Būstų plotai svyruoja nuo 36 kv.m. iki 115 kv.m.

„Be abejo, šių būstų išskirtinis privalumas yra jo vieta mieste ir apgalvota orientacija pasaulio šalių atžvilgiu“,- sako „Veikmės projektų" architektas Rytis Kripas.

Daugiabučiuose dominuoja dviejų kambarių (46-56 kv.m.) ir trijų kambarių (58-78 kv.m.) butai. Automobilių statymui įrengtos 78 automobilių statymo vietos. Iš jų 56 vietos numatytos cokoliniame pastato aukšte.

Uždarame vidiniame kieme įrengta vaikų žaidimų aikštelė su želdiniais. Įėjimams į laiptines, vidinį kiemą, požemines automobilių stovėjimo aikšteles ir sandėliukus įrengta kortelinė praėjimo kontrolės sistema.

„Veikmės namų“ daugiabučius planuojama pastatyti per metus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)