Milžinišką vienuolikos aukštų administracinį „Alytaus tekstilės" pastatą įsigijo du verslininkai - alytiškis bendrovės „Alytaus chemija" direktorius Saulius Klizas ir vilnietis, kurio pavardė kol kas neatskleidžiama. Žinoma tiek, kad jis verčiasi prekyba nekilnojamuoju turtu.

Daugiau kaip tūkstančio kvadratinių metrų ploto namą per septintą „Alytaus tekstilės" nekilnojamojo turto aukcioną verslininkai nupirko už pradinę 210 tūkst. litų sumą. Šis pastatas nebuvo įkeistas bankams už buvusios įmonės skolas.

„Pigiai nupirkome, brangiai parduosime. Pastatą įsigijome kaip investiciją", - kalbėjo S.Klizas. Verslininkas neslėpė, kad pirmiausia pastatą sutvarkys. Darbus žadėjo pradėti nuo stogo, kuris kelia bene daugiausia problemų. Jau paduoti skelbimai įvairioms nekilnojamojo turto agentūroms apie patalpų nuomą. Šiuo metu buvusiame administraciniame pastate veikia šešios įmonės, įsikūrusios prieš ir jau po bendrovės bankroto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją