„Penkių kontinentų“ įmonių grupė į projektą „Loft Town“ investuoja daugiau nei 25 mln. Lt.

„Įvertinę vietą, objekto istoriją, teritorijoje esančias rekreacines zonas, ryžomės žengti netradicinį žingsnį šalies nekilnojamojo turto rinkoje. Vietoje galimos aukštuminės statybos ar biurų pastatų, ryžomės sukurti išskirtinį projektą, įdomų ne tik loftų kultūros pasekėjams, bet ir ieškantiems nestandartinių nedidelių butų ar vertinantiems individualias lauko zonas mieste“, – sako vienas „Loft Town“ projekto iniciatorių Aras Šilgalis.

Anot jo, projekto koncepcija buvo tobulinama daugiau nei pusantrų metų, kol galutinai išsigrynino ir buvo ryžtasi jos įgyvendinimui.

Projekto autorius, architektas Remigijus Bimba, buvusiose fabriko patalpose numatė įrengti tris skirtingus būstų tipus: loftus, butus ir studijas, darbui bei kūrybai pritaikytas erdves. Pastato vidaus planuose – kiemas su atviru dangumi, rekreacine zona.

Projekto vystytojai per kelias savaites planuoja baigti konkursuoti rangovus, kuriam vienam arba keliems bus patikėtas šio projekto vystymas bei statybos darbai. Pasak projekto iniciatorių, vieno kvadratinio metro kaina „Loft Town“ prasidės nuo mažiau nei 3,3 tūkst. Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)