Išeitis iš šios padėties viena – darbas eksportui, interviu laikraščiui „Čas“ pareiškė kompanijos „Latvijas novitates komplekss“ (LNK) vadovas Aleksandras Milovas. Jis papasakojo, kad LNK sugeba išlaikyti gerą lygį tik todėl, kad kompanija aktyviai dirba Lietuvoje, Turkmėnijoje, neseniai laimėjo konkursą dėl terminalo statybos Liepojos uoste, be to, dalyvauja konkursuose Vokietijoje.

„Vietinėje Latvijos rinkoje, tuose keliuose konkursuose dėl infrastruktūros objektų statybos prasideda toks dempingas... Tiesiog absurdiškas dempingas. Mūsų padėtis leidžia mums nedalyvauti šiose savęs kankinimo lenktynėse. Mes žinome, kokios būna pasekmės. Tai savižudybė, ir mes šioje savižudybėje nedalyvaujame“, – teigia A. Milovas.

Jo nuomone, padėtis pagerės tik tuomet, kai išaugs užsakymų skaičius arba kai išmirs visi tie, kurie įsitraukė į šias beprotiškas lenktynes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją