Objektas parduotas už didžiausią kainą – šiek tiek daugiau nei 10 mln. Lt – pasiūliusiam pirkėjui, bendrovės „MG Valda“ valdomai antrinei bendrovei „Smėliakalnis“.

„Stebėdami atsigaunančią būsto rinką, nusprendėme investuoti į „greitą“ projektą, kurį įgyvendindami, jau kitų metų pradžioje galėsime pasiūlyti vidutinės klasės segmento pirkėjams apie 100 baigiamų statyti geros kokybės butų. Iš šiuo metu rinkoje esančių sunkmečio pristabdytų projektų pastarąjį rinkomės dėl kelių pagrindinių aspektų: geros lokacijos, projekto architektūrinių ir funkcinių sprendimų, o taip pat statinio techninių charakteristikų“, - pranešime cituojama „MG Valdos“ direktorė Sigita Survilaitė – Mekionienė.

Anot jos, vienas iš pagrindinių projekto privalumų yra funkcionalūs butų išplanavimai: didžiąją daugumą turtinių vienetų čia sudarys 40-55 kv. m dviejų ir 60 – 70 kv. m trijų kambarių butai, kurie dėl nedidelės kainos bus tikrai įperkami vidutines pajamas turintiems žmonėms.

Statybas bendrovė planuoja atnaujinti dar šiais metais, o detalesnė informacija naujų butų pirkėjus pasieks jau kitų metų pradžioje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją