Pastatų griovimo darbus atliekanti bendrovė „Vaidva” dar praėjusių metų pabaigoje savo techniką atvairavo į buvusios bendrovės „Ekranas” teritoriją – buvo pradėtas ardyti stiklo cechas.

Pasklido kalbos, jog dešimtis tūkstančių kvadratinių metrų teritoriją užimantys cechų pastatai pirkti vien tam, kad būtų nugriauti. Esą cecho sienos virs betono skalda, gamybos įrenginių likučiai – brangiu metalo laužu, o buvę didžiulės kineskopų gamyklos cechai bus nušluoti nuo žemės paviršiaus.

Bendrovės „Vaidva” komercijos direktorius Andrius Mikelskis patikino, kad sklindančiose kalbose yra tik dalis tiesos. „Griauname tiktai pasenusias pastatų dalis. Gamykla statyta dar sovietmečiu, taigi kai kurių statinių būklė avarinė”, – sakė „Vaidvos” atstovas.

Jis patvirtino, kad, įsigijusi abu pastatus, dalį į juos investuotų pinigų įmonė atgaus pardavusi atliekas – plytas, betono skaldą, metalo laužą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją