Birželį gyventojų sulauks 7 aukštų 42 butų namas, o metų pabaigoje planuojama baigti 9 aukštų 71 buto namą.

Kaip teigia bendrovė, 7 aukštų name daugiau negu pusė butų jau parduoti. Kaip anksčiau skelbė įmonė, čia apie 40 proc. butų sudarys mažo ploto -28-31 kv.m - būstas. Pasak įmonės plėtros direktoriaus Domo Dargio, šie būstai dėl dėl funkcionalaus išplanavimo pirmieji sulaukė susidomėjimo.

Artimiausiu metu „Eika“ pradės pardavimus ir pradedamame statyti 9 aukštų name. Pirkėjai turės įvairių plotų vieno, dviejų ir trijų kambarių butų pasirinkimo galimybes. Butų kaina svyruoja nuo 3700 iki 4500 Lt už kvadratinį metrą. Šiame name didžiausią dalį sudaro 2 kambarių butai.

Pilaitėje iki 2014 metų vidurio „Eika” planuoja pastatyti dar 6 daugiabučius, kuriuose bus įrengta daugiau nei 300 naujų butų. Bendrovė čia jau yra pastačiusi 7 daugiabučius ir prekybos centrą „Pupa“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją