Kaip informuoja bankas, naujas gyvenamasis namas bus statomas uždaroje erdvėje tarp Klaipėdos ir Trakų gatvių, atkarpoje, ties kuria XVI a. Vilniaus miesto žemėlapyje yra pažymėta buvusi miesto gynybinė siena.

Išsaugodami istorinį paveldą projekto statytojai atkurs miesto gynybinės sienos fragmentą ir būsimame pastate. Tai pirmasis po pastarųjų poros metų pertraukos ir vienintelis šiuo metu plėtojamas projektas istorinėje senamiesčio dalyje.

„Nekilnojamo turto objektų finansavimas esamomis Lietuvos ekonomikos sąlygomis ir toliau išlieka jautri sritis, todėl atidžiai analizuojame rinkoje vykstančius pokyčius. Kadangi Vilniuje pastebime didėjantį aukštesnės klasės būstų poreikį, manome, kad naujasis projektas turi geras realizavimo perspektyvas“, ─ sakė SEB banko prezidento pavaduotojas ir Verslo bankininkystės tarnybos direktorius Aivaras Čičelis.

Projektą plėtos „Lords LB Asset Management“ valdomo nekilnojamojo turto fondo „Lords LB Opportunity Fund I“ įkurta įmonė. „Lords LB Asset Management“ yra investicijų valdymo įmonė, kuri specializuojasi nekilnojamojo turto valdymo srityje ir turi patirties NT vystymo projektuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją