„Latvija buvo informuota apie Lietuvos centrinio banko veiksmus dėl banko „Snoras“ trečiadienį (lapkričio 16 d.), tačiau šalies vyriausybė tik ketvirtadienį įvedė pirmuosius banko veiklos apribojimus, o kitos priemonės dar labiau vėlavo“, – pareiškė I. Šimonytė.

Finansų ir kapitalo rinkos komisija (FKRK) aštriai reagavo į I. Šimonytės priekaištus dėl pavėluoto „Latvijas Krajbanka“ veiklos apribojimo.
FKRK vadovė Irena Krumanė ir jos pavaduotojas Janis Brazovskis kategoriškai atmeta bet kokias Lietuvos atstovų pretenzijas.

Kaip pabrėžia FKRK vadovybė, Lietuvos ministrės priekaištai neturi pagrindo, nes jau lapkričio 16 d. komisija pasirūpino, kad be jos žinios nebūtų imtasi jokių veiksmų dėl „Krajbanka“.

J. Brazovskis atkreipia dėmesį, kad Lietuvos centrinis bankas jau nuo spalio pradžios nesugebėjo būti atsakingas už tai, kas vyksta banke „Snoras“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją