„Visi galutiniai investuotojų pasiūlymai bus įvertinti per dvi savaites, todėl potencialus turto pardavimas galėtų įvykti jau 2012 m. balandžio mėnesį. Mes pasiekėme tą etapą, kai turime įvertinti visas kiekvieno pasiūlymo dalis ir itin kruopščiai išnagrinėti teisinius aspektus, siekdami užtikrinti, kad pardavimo procedūra geriausiai atitiktų kreditorių interesus ir suteiktų maksimalią naudą“, - teigia bankroto administratorius N.Cooperis.

Bankas teigia, kad buvo deramasi dėl daugiau nei 20 investuotojų pasiūlymų.

Po pasiūlymų peržiūros ir papildomų diskusijų tolimesnėms deryboms buvo pakviesta mažesnė potencialių investuotojų grupė. Buvo gauti keleto investuotojų įpareigojantys pasiūlymai dėl šių verslų, įskaitant investuotojus tiek iš Lietuvos, tiek iš užsienio (kitų Baltijos šalių, Skandinavijos valstybių ir Jungtinės Karalystės).

Anot banko, tikėtina, kad Kreditorių komitetas turės ratifikuoti kai kuriuos ar visus pasiūlymus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)