“Džiaugiamės pasiekę susitarimą su Lietuvos paštu ir sieksime glaudaus bendradarbiavimo, kad užtikrintume sklandų šio turto perdavimą. Pardavimą dar turi patvirtinti antradienį kreditorių susirinkime išrinktas kreditorių komitetas. Laukiu, kuomet galėsiu kartu su kreditorių komitetu aptarti šio susitarimo detales ir šio turto pardavimo naudą visiems kreditoriams“, - sako N. Cooperis.

Kreditorių komitetui patvirtinus pardavimą ir pasibaigus pardavimo procesui, bus pateikta daugiau informacijos.

Primename, kad praėjusių metų lapkritį „Snoras” buvo nacionalizuotas, aptikus dalies turto trūkumą. Vėliau buvo priimtas sprendimas skelbti banko bankrotą. Pagrindiniai banko akcininkai šiuo metu yra Londone, kur sprendžiamas klausimas dėl jų išdavimo Lietuvai – jie kaltinami pagal penkis Baudžiamojo kodekso straipsnius.

Per pirmąjį ketvirtį valstybės įmonės Lietuvos paštas pajamos sudarė 46,9 mln. Lt, o pelnas – 0,4 mln. Lt. 2012 m. pirmo ketvirčio pabaigoje pašte dirbo 6492 darbuotojai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (201)