Nepaisant „Snoro“ situacijos kompleksiškumo ir masto, S. Freakley suteikė visą komisijos prašytą informaciją susitikimo metu ir po jo. Papildoma po susitikimo S. Freakley suteikta informacija sudarė paaiškinimas dėl didelio neatitikimo tarp turto vertės ir banko buhalterinių įrašų. BAB banko „Snoras“ bankroto administratorius Neilas Cooperis taip pat sutiko suteikti šią informaciją susitikęs su Komisija.

Abu S. Freakley ir N. Cooperis gali patvirtinti, kad ši informacija pirmą kartą buvo išsiųsta 2012 balandžio 16 d., antrąkart – 2012 m. gegužės 4 d. Abiem atvejais pristatytos informacijos gavimas buvo patvirtintas žyma ir atspaudu, kad gauta. Jokiomis kitomis aplinkybės po apsilankymo Komisijoje į S. Freakley, N. Cooperį, „Zolfo Cooper“ ar bankroto administravimo komandą nesikreipė joks Komisijos atstovas informuodamas, kad prašyta informacija nebuvo gauta.

„Abu, Neilas ir aš, geranoriškai bendradarbiavome su Komisija, padėdami jai tiriant aplinkybes susijusias su banko „Snoras“ žlugimu. Galiu patvirtinti, kad išsamus atsakymas į Komisijos užklausą dėl turto vertės buvo pateiktas 2012 m. balandžio 16 d. ir dar kartą 2012 m. gegužės 4 d. Mes paprasčiausiai nesuprantame tokių užuominų, kad informacija nebuvo pateikta“, - pastarąsias žinias komentavo buvęs laikinasis administratorius Simonas Freakley.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)