Susirinkimo sekretoriaus pareigos yra padėti susirinkimo pirmininkui pildant susirinkimo protokolą. Po susitikimo susirinkimo protokolas bus pateiktas teismui.

Atitinkamai, bankroto administratoriaus siūlo susirinkimo sekretoriumi skirti Justiną Bučį. J.Bučys „Snore“ dirbo beveik penkerius metus. Šiuo metu jis eina pareigas finansinio turto valdymo departamente.

Kaip ir anksčiau buvo skelbta, pirmasis (bankrutuojančios) AB banko SNORAS kreditorių susirinkimas vyks 2012 m. birželio 12 d., antradienį, „Siemens" arenoje, Ozo g. 14, Vilniuje, pradžia 12:00 val.

Rekomenduojama, kad visi kreditoriai iš anksto praneštų apie jų dalyvavimą ar ne kreditorių susirinkime. Ši procedūra paprasčiausia gali būtų atlikta užpildant registracijos forma internete adresu www.snoras.com .

Atkreipiame dėmesį, kad kreditoriaus nedalyvavimas ar nebalsavimas Kreditorių susirinkime neturi įtakos kreditoriaus reikalavimui bei jo patenkinimui.

“Pagal reikalavimus turi būti patvirtinta kreditorių susirinkimo darbotvarkė, paskirti susirinkimo sekretorius ir pirmininkas bei išrinktas kreditorių komitetas”, - komentavo bankroto administratorius Neilas Cooperis.

“Noriu priminti kreditoriams, kad mes nenustatysime sumos, pagrįstumo ar kreditorių reikalavimų eiliškumo kreditorių susirinkime. Ir tuo pačiu nebus sprendžiami kreditorių reikalavimų tenkinimo klausimai. Jokių sprendimų susijusių su turto pardavimu ar kaštų susijusių su bankrotu nebus priimta. Mes pateiksime ataskaitą aptarimui, kuri susijusi esminiais bankroto reikalais, skelbiamą prieš kreditorių susirinkimą internete www.snoras.com.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)