Šiuo numeriu šiems indėlininkams bus pateikiami atsakymai į klausimus darbo dienomis nuo 8 iki 18 valandos.

Bendrais indėlių draudimo ir bankininkystės klausimais veikia karštoji linija Lietuvos banke, telefonas Vilniuje 268 00 29.

Pensijų ir socialinių išmokų gavėjams informacija teikiama „Sodros“ telefono numeriais Vilniuje (8-5) 275 09 13, 263 60 27, 272 48 86, 272 41 84.

Pasak SEB, šiuo metu tarp valstybės įmonės „Indėlių ir investicijų draudimas“ ir SEB banko yra derinami visi reikalingi su išmokų mokėjimu susiję pasirengimo darbai. Kai tik bus užbaigtas ir suderintas tarp „Indėlių ir investicijų draudimas“ ir SEB banko atsiskaitymo su indėlininkais procesas ir atlikti visi būtini parengiamieji darbai, „Indėlių ir investicijų draudimas“ ir SEB bankas viešai paskelbs apie indėlių draudimo išmokų grąžinimo tvarką SEB banke.

Kol kas „Snoro“ indėlininkams nieko daryti nereikia – skubėti į SEB banką ar imtis papildomų veiksmų informuojant banką ar pateikiant jam kokius nors dokumentus.

Įmonėms valstybės apdraustą sumą - iki 345 tūkst. litų - išmokės visi bankai, kurie išreiškė susidomėjimą: Vilniaus apskrityje – SEB bankas, Kauno – Ūkio bankas, Klaipėdos – "Danske" bankas, Šiaulių – Šiaulių bankas, Panevėžio – "Nordea" bankas, Alytaus ir Marijampolės – „Swedbank“, Telšių ir Utenos apskrityse – DNB bankas, Tauragės apskrityje – Medicinos bankas.

Iš viso valstybė turės išmokėti apie 4,1 mlrd. Lt apdraustų gyventojų bei įmonių indėlių, laikytų "Snore". Iš viso banke buvo 5,6 mlrd. Lt indėlių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją