„Asociacija jau yra pareiškusi savo nuomonę dėl Lietuvos banko pasiūlytos įmonės ir jos nekeičia – manome, kad tokios apimties ir specifikos bankroto procedūrai reikalia sutelkti geriausias turimas pajėgas. Mūsų siūlomas kandidatas yra nepriekaištingos reputacijos profesionalas, atitinkantis visus bankroto administratoriams keliamus reikalavimus, turintis įvairiapusės patirties ir žinių, reikalingų atlikti banko bankroto administratoriaus funkcijas“, – sakė asociacijai talkinančios advokatų kontoros LAWIN partnerė Dovilė Burgienė.

Įmonių bankroto įstatymas numato, kad bendrovės, kuriai prašoma iškelti bankroto bylą, bankroto administratoriaus kandidatūrą turi teisę siūlyti ir bendrovės kreditoriai.

Šiuo metu P. Koverovas, praktikuojantis teisę jau nuo 1999 metų, dirba advokatų kontoroje „Sorainen“. P.Koverovas taip pat ėjo teisingumo viceministro pareigas, nuo 2002 iki 2007 metų ėjo Teisingumo ministerijos valstybės sekretoriaus pareigas. Pasak asociacijos, asmeniniai kandidato bei jo kontoros „Sorainen“ patirtis ir ryšiai su tarptautiniais specialistais sudaro sąlygas P.Koverovui pasinaudoti subrangos pagrindais geriausių specialistų paslaugomis, siekiant užtikrinti visų „Snoro“ kreditorių ir Lietuvos valstybės interesus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją