Į oficialią kreditorių susirinkimo darbotvarkę bus įtraukta kreditorių susirinkimo pirmininko rinkimai ir “Snoro” kreditorių komiteto rinkimai.

Kreditoriams, norintiems dalyvauti kreditorių susirinkime, primygtinai rekomenduojama į jį registruotis iš anksto, išsiunčiant gautą išankstinės registracijos formą ne vėliau kaip iki 2012 m. birželio 5 d., antradienio, šiuo adresu:(Bankrutuojanti) AB bankas “Snoras”, A. Vivulskio g. 7, LT-03221 Vilnius.

Kreditoriai gali iš anksto registruotis asmeniškai dalyvauti susirinkime arba įgalioti atstovą dalyvauti jų vardu. Paskirtam įgaliotiniui kreditorius turi išduoti įgaliojimus arba pateikti kitus įgaliojimą įrodančius dokumentus kartu su išankstinės registracijos forma. Įgaliojimo formos pavyzdį bus galima rasti internete svetainėje www.snoras.com.

Netrukus išankstinė registracija taip pat bus galima interneto svetainėje www.snoras.com.

Jeigu kreditorius praleidžia išankstinės registracijos terminą, jis vis dar gali asmeniškai registruotis “Siemens” arenoje kreditorių susirinkimo dieną. Registracija prasidės 9:00 val. Vilniaus laiku 2012 m. birželio 12 d.

“Rekomenduoju visiems, turintiems teisę dalyvauti kreditorių susirinkime, užsiregistruoti iš anksto tam, kam būtų išvengta galimo vėlavimo. Be išankstinės registracijos siunčiant formą, kurią gaus atenančiomis dienomis, šią savaitę bus galima iš anksto registruotis ir užpildžius formą internetu svetainėje www.snoras.com,” – teigė bankroto administratorius Neilas Cooperis.

 “Noriu atkreipti dėmesį, kad kreditoriai neprivalo dalyvauti ar balsuoti kreditorių susirinkime (ar paskirti įgaliotinį atstovauti jo balsą). Nedalyvaudami arba nebalsuodami kreditorių susirinkime, kreditoriai nepažeis savo kreditorinio reikalavimo sąlygų ir nepraras teisių į dividendus, jei tokių bus, bankrote. Kreditorių susirinkimo metu nebus vykdomas joks kreditorių pasiskirstymas”, - sako N. Cooperis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)