„Papildomai, prie vis augančio identifikuotos ir surastos turto apimties, mes taip pat sulaukėme daugiau nei 80 Lietuvos ir užsienio potencialių investuotojų susidomėjimo įsigyti banko „Snoras“ išplėtotą mažmeninės bankininkystės tinklą, stabiliai dirbančią vieną iš didžiausių vartojimo finansavimo paslaugų teikėjų “Snoro lizingas” ir geros finansinės būklės turto valdymo bei korporatyvinės bankininkystės grupę „Finasta“, - teigia N.Cooperis.

Administratorius nurodo, kad sieks „per kaip įmanoma trumpą laiką surasti Lietuvoje ir užsienio šalyse dingusį banko turtą, apsaugoti, jį, grąžinti lėšas į banką bei surasti investuotojų, kurie įsigytų stabiliai veikiančias antrines banko įmones, nupirktų išplėtotą banko mažmeninės bankininkystės tinklą”.

Bankroto byla nemažai turto iššvaisčiusiam ir nemokiam "Snoro" bankui iškelta pernai gruodžio 7-ąją. Vyriausybė " Snorą" nacionalizavo lapkričio 16-ąją. Nurodoma, kad banke trūksta daugiau nei 3 mlrd. Lt vertinamo turto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją