Nicoje jau kurį laiką gyvenantis lietuvis DELFI teigė apžiūrėjęs „Snoro“ vilą iš arti, mėginęs žvilgtelėti pro langus. Ten jis pamatė tik dulkes ir besidarbuojančius statybininkus.

„Ten tikrai jokios prabangos nėra. Priėjau prie langų, pažiūrėjau. Dulkėmis viskas nuklota. Matosi, kad remontas, statybininkai gręžia, kala kažką. Arba ją bandoma išardyti, arba nežinau...“, - svarstė Ovidijus.

Pašnekovas teigė nemanantis, kad taip atrodančio pastato viduje dar gali būti kokių nors vertingesnių daiktų. Jis taip pat pridūrė abejojantis, ar vilos vertė iš tiesų gali siekti 17 mln. Lt.

„Mūsų lietuvių bendruomenėje net pradėjome juokauti – kas gali pirkti tokią vilą už 5 mln. eurų? (...) Čia irgi turto kainos kritusios. Aišku, centras, senamiestis, prie pat jūros. Bet keturių juostų eismas visą parą, be sustojimo“, - dvejojo Ovidijus.

Paklaustas, ar pastatas gali būti ruošiamas pardavimui, jis teigė nieko panašaus nepastebėjęs.

„Ten nebuvo jokio judesio. Visos durys užkaltos, uždarytos visos žaliuzės“, - sakė pašnekovas.

DELFI primena, kad ši vila – vienas iš daugelio objektų, kuriuos už indėlininkų ir investuotojų pinigus, neoficialiais duomenimis, įsigijo bankas „Snoras“ ir jo įmonės. Turto sąraše – prabangūs butai Vilniaus senamiestyje, Gaono gatvėje, kurių vertė taip pat gali siekti apie 17 mln. Lt.

LNK televizijos teigimu, šiais butais it savo nuosavybe naudojosi du didžiausi nušalinti banko akcininkai – Rusijos pilietis Vladimiras Antonovas ir lietuvis Raimundas Baranauskas. „Snoro“ turto sąraše taip pat netrūksta prabangių automobilių. DELFI duomenimis, daugelio šių mašinų Lietuvoje jau nebėra.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją