Generalinės prokuratūros prokuroro gegužės 28 d. nutarimais V. Antonovas ir R. Baranauskas pripažinti įtariamaisiais dėl piktnaudžiavimo, banko „Snoras“ didelės vertės turto pasisavinimo - apie 1,7 mlrd. Lt, bendrininkavimo, veiklos organizuotoje grupėje, dėl apgaulingo banko „Snoras“ buhalterinės apskaitos tvarkymo organizavimo ir žinomai netikrų dokumentų suklastojimo bei jų panaudojimo.

Vilniaus miesto 2 apylinkės teismas patenkino Generalinės prokuratūros prokuroro prašymą V. Antonovui ir R. Baranauskui paskirti suėmimą pagal naujus įtarimus. Generalinis prokuroras Darius Valys įtariamiesiems asmenims pasirašė Europos arešto orderius.

Primename, kad 2011 m. lapkritį, dingus daliai vertybinių popierių, Vyriausybė priėmė sprendimą nacionalizuoti banką. Rusijos pilietis V.Antonovas valdė 68,1 proc., o R. Baranauskas – 25 proc. banko akcijų, likusi dalis buvo kotiruojama Vilniaus vertybinių popierių biržoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)