Amsterdamo kryptis yra orientuota ne tik į verslo ir turizmo keliautojus, kurie siekia aplankyti vieną gražiausių ir laisviausių Europos miestų – „Air Lituanica“ siūlomą Amsterdamo kryptį turėtų įvertinti keleiviai, ieškantys patogių jungiamųjų skrydžių.

Bendradarbiaudama su oro linijų bendrove „KLM“, „Air Lituanica“ nuo šiol gali pasiūlyti beveik 100 krypčių į tokius miestus, kaip Niujorkas, Čikaga, Londonas, Paryžius, Briuselis ir kt.

„Jau pirmasis skrydis parodė, kad Amsterdamo kryptis yra patogi vykdyti jungiamuosius skrydžius. Keleiviai per Šipolio oro uostą skrido į Paryžių, Briuselį, Madridą, Liuksemburgą, Bordo, Lijoną, o per Amsterdamą į Vilnių atskrido iš Dubajaus, Marselio, Paryžiaus, Kiolno“, - sako „Air Lituanica“ komercijos direktorius Simonas Bartkus.

Amsterdamo kryptimi „Air Lituanica“ skrydžius vykdys kasdien 76 vietų orlaiviu „Embraer 170“. Iš Vilniaus į Amsterdamą lėktuvas kils ryte, 6 val. 25 min., o iš Amsterdamo į Vilnių – 10 val.

Šiuo metu „Air Lituanica“ vykdo kasdienius skrydžius į Briuselį ir Amsterdamą, o nuo rugpjūčio 5 d. pradės skrydžius į Berlyną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)