Lėktuvas turėjo pakilti iš Dortmundo 9.30 Lietuvos laiku, bet skrydis buvo atšauktas. Į Lietuvą susiruošęs atvykti DELFI skaitytojo pažįstamas vokietis pasakojo, kad oro uoste daug sutrikusių lietuvių. Siūloma išeitis mažai guodžianti – skristi sekmadienį arba atsiimti pinigus už bilietą.

Iš Lietuvos ankstų rytą „Wizzair“ lėktuvas pakilo. Čia saulėtą trečiadienį ir leistis nebūtų problemų. Tačiau sniegas sutrukdė lėktuvui leistis Dortmunde. Orlaivis tūpė apie 100 km nutolusiame Paderborno oro uoste. Tačiau iš Vokietijos skrendantiems keleiviams nebuvo pasiūlyta išeitis vykti šį atstumą iki Paderborno ir skirsti iš ten į Vilnių.

Paskambinus keleivių informacijos telefonu paaiškinama, kad skrydis atšauktas. Galima atgauti išleistus pinigus arba pakeisti skrydį. Artimiausias skrydis į Vilnių – sekmadienio rytą. Galima skristi ir į bet kurį kitą miestą iš Dortmundo. Tačiau nuo Lietuvos netoli esančių oro uostų maršrutų pasiūloje nėra.

Vilniaus oro uostas nurodė, kad skydis atšauktas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)