Kompanijos planuose - išauginti turimų darbuotojų skaičių iki 80-ies.

„Kaunas Aircraft Maintenance Services” (KAMS), inžinerines paslaugas „Ryanair“ orlaiviams teikianti bendrovė, naujai atidarytoje orlaivių aptarnavimo ir remonto bazėje ieško mechanikų, turinčių patirties transporto priemonių ar orlaivių remonto srityje bei inžinierių, turinčių PART 66 B1/B2 licencijas, pageidautina su „Boeing 737 NG” tipo kvalifikacija.

Atrinktiems žmonėms bus suteikti 5 mėnesių „Ryanair“ ir Kauno technologijos universiteto parengti mokymo kursai. Taip siekiama pritraukti ir specialistų, neturinčių orlaivių inžinerijos patirties, bet turinčių mechaniko patirties su anglų kalbos žiniomis.

Kaip dėsto investicijų pritraukimu besirūpinanti VšĮ „Investuok Lietuvoje”, taip pat tikimasi, kad pasiūlymas bus įdomus automobilių ir kitokio profilio mechanikams, kurie ieško naujų iššūkių ir viliojančios karjeros aviacijoje.

„Ryanair“ savo orlaivių priežiūros ir remonto padalinį Kauno oro uoste įkūrė 2012 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)