Kaip rašo „Lietuvos žinios”, šiuo metu bendrovė skraido tris kartus per savaitę, o vietų užimtumas siekia 90 proc.

Šiuo metu į Stambulą iš Vilniaus skrendama tiesiogiai, tačiau grįžtama per Taliną, ir kelionė užtrunka beveik trimis valandomis ilgiau.

"Būtų galima skrydžius atskirti, bet kol kas neturime papildomų lėktuvų. Kai tik įsigysime, tada arba reisus atskirsime, arba bus daugiau nei trys skrydžiai per savaitę. Jau dirbame šia linkme", - sakė "Turkish Airlines" vadovas Lietuvoje Hasanas Serkanas Binyaras.

Pasak H.S.Binyaro, žiemą skrydžių nemažės, nes orams atšalus lietuviai mėgsta traukti į šiltesnius kraštus, o per Stambulą tai daryti labai patogu.

Iš pradžių planuota, kad tarp Stambulo ir Vilniaus bei Talino skraidys "Airbus A319" orlaivis, turintis 126 vietų, tačiau dėl didelio apkrovimo, kai tik yra galimybė, jis keičiamas į didesnį orlaivį "Airbus A320" (153 vietų) arba "Airbus A321" (180 vietų). Nuo lapkričio jau nuolat skraidys talpesni 153 vietų lėktuvai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)