Pirmosios kelionės numatytos su „Small planet airlines“ lėktuvu. Pasak naujo prekės ženklo „Eco Travel“ vadovo Ryčio Šūmakario, susitarimas yra pasiektas su Turkijos Alanijos oro uostu.

„Lietuvaičiams bus mokama už tai, kad jie skraido“, - paaiškino pigią kainodarą R.Šūmakaris.

Jis įsitikinęs, kad šis sprendimas neturi analogų Baltijos šalyse. Be to, jis pažadėjo, jog palanki kainodara lauks ir po vieną keliaujančių žmonių: jiems nebereikės privaloma mokėti priemokos už kambarį, nes asmuo galės būti apgyvendintas su nepažįstamais žmonėmis, tiesa, planuojama, kad viename kambaryje gyvens tos pačios lyties žmonės.

Rytis Šumakaris ir Romas Vitkauskas
„Suderinęs agresyvią pigių aviakompanijų kainodarą ir kelionių organizatoriaus derybines galias, „Eco Travel“ savo klientams suteiks ne tik galimybę atostogauti užsienio kurortuose už mažiausią kainą rinkoje. Klientai gaus visas garantijas, kurias suteikia kelionių organizatorius, bet nesiūlo pigių skrydžių bendrovės“, – kalbėjo R. Šūmakaris.

Įsigydamas keliones klientas mokės tik už būtinas paslaugas – skrydį su oro uosto mokesčiais, šešias nakvynes viešbutyje ir standartinį rankinį bagažą. Kitas paslaugas, jeigu klientui jų reikės, bus galima užsisakyti papildomai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)