Pirmoji sutartis bus pasirašoma su „Panavėžio keliai“ dėl europinės geležinkelio vėžės tiesimo tarp Marijampolės ir Kazlų Rūdos. Rangovas 24 km atkarpoje nuties ES standartus atitinkančią 1435 mm pločio europinę vėžę ir rekonstruos esamą 1520 mm pločio geležinkelio liniją. Šiuos darbus „Panevėžio keliai“ įsipareigojo atlikti už 166,7 mln. litų be PVM. Darbų atlikimo trukmė – 18 mėn.

Antroji sutartis bus pasirašoma su „Kauno tiltų“ ir „Mitnijos“ konsorciumu. Rangovas turės atlikti Marijampolės geležinkelio stoties ir tarpstočio Marijampolė–Šeštokai rekonstrukciją. Sutarties vertė – beveik 75 mln. litų be PVM. Darbų atlikimo trukmė – 25 mėn.

Trečioji sutartis taip pat bus pasirašoma su „Kauno tiltų“ ir „Mitnijos“ konsorciumu. Rangovas 33 km. atkarpoje tarp Šeštokų iki Marijampolės geležinkelio stočių nuties ES standartus atitinkančią 1435 mm pločio europinę vėžę ir rekonstruos esamą 1520 mm pločio geležinkelio liniją. Šiuos darbus konsorciumas įsipareigojo atlikti už beveik 216,8 mln. litų be PVM. Darbų atlikimo trukmė – 18 mėn.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)