„Ryanair“ šiuo mokesčiu siekia padengti mokėjimo kreditine kortele išlaidas.

Nurodoma, kad norint išvengti mokesčio, už bilietus reikia atsiskaityti debeto kortelėmis (įskaitant „Ryanair Cash Passport“ korteles) ar Vokietijos tiesioginio elektroninio debeto (ELV) kortelėmis. Lietuvos bankų išduotomis debetinėmis kortelėmis neleidžiama pirkti „Ryainair” bilietų, tad išimtis lietuviams negalioja.

Pasak bendrovės, priimdama sprendimą ji vadovaujasi Didžiosios Britanijos Sąžiningos prekybos tarnybos sprendimu dėl kreditinių kortelių mokesčių.

Klientai išlaikys tinklalapį

Be to, nuo lapkričio 30 dienos visoms bilietų rezervacijoms „Ryanair“ taikys 6 eurų (20,4 Lt) administravimo mokestį, padengsiantį išlaidas, susijusias su „Ryanair“ tinklalapiu www.ryanair.com.

Pastarasis mokestis kurį laiką negalios tik toms rezervacijoms, kurios bus atliekamos su „Ryanair Cash Passport“ Airijoje, Vokietijoje ir Ispanijoje – šiose šalyse administravimo mokestis įsigalios atitinkamai nuo 2013 metų vasario 1, vasario 15 ir kovo 21 dienų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)