Savivaldybė atkreipia dėmesį, kad keleiviai, kurie naudosis nelegaliomis paslaugomis, praranda keleivių draudimą (jei atsitiktų eismo įvykis, būtų sužalota asmenų sveikata ar turtas).

 
Keleivių vežimas vietinio reguliaraus susisiekimo maršrutais yra licenzijuojama veikla ir už jos pažeidimus yra taikomos administracinės nuobaudos ne tik keleivius vežusiems vairuotojams, bet ir vežėjams. Vežėjai, bausti administracine tvarka, praranda nepriekaištingos reputacijos statusą ir pagal galiojančią tvarką negalės dalyvauti konkursuose keleivių vežimui ateityje.

DELFI primena, kad kai kurios „mikriukų“ įmonės  planuoja nepaisyti nebegaliojančių sutarčių su savivaldybėmis ir toliau vežti keleivius. Be to, sostinės gyventojams važiavimas šiuo transportu brangs nuo 3 Lt iki 3,5 Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (410)