Eismo ribojimai susiję su Valstybės (karaliaus Mindaugo karūnavimo) dienai paminėti skirtais renginiais.

Kaip nurodo Vilniaus policija, šeštadienį, 11.45 val. vyks Lietuvos kariuomenės orkestro ir Garbės sargybos kuopos žygiavimas nuo Krašto apsaugos ministerijos (KAM) į S. Daukanto aikštę. Transporto priemonių stovėjimo aikštelė prie Katedros aikštės bus rezervuota valstybės vadovų ir renginio organizatorių transportui.

Bus draudžiamas transporto eismas Liejyklos gatve Lietuvos kariuomenės orkestro ir Garbės sargybos kuopos žygiavimo iš KAM į S. Daukanto aikštę metu.

12.00 - 12.20 val. vyks Valstybės vėliavos ir istorinės vėliavos pakėlimo ceremonija S. Daukanto aikštėje. Ceremonijos metu bus draudžiamas transporto eismas Universiteto ir Liejyklos gatvėmis; pristabdomas transporto eismas Universiteto – Šventaragio gatvių sankryžoje renginio dalyviams vykstant į arkikatedrą.

12.30 val. - Šv. Mišios Vilniaus Arkikatedroje bazilikoje. Mišių metu bus draudžiamas transporto priemonių įvažiavimas bei statymas prie Valdovų rūmų nuo T. Vrublevskio g. pusės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)