Pasak Vilniaus savivaldybės, tai daroma dėl inžinerinių tinklų ir Geležinio Vilko ir A. Goštauto gatvių sankryžos rekonstrukcijos darbų.

Taip pat iki birželio 28 d. nuo 7 iki 20 val. bus draudžiamas krovininių automobilių, kurių ribota masė – didesnė kaip 7,5 tonos, eismas Geležinio Vilko gatve tarp Savanorių prospekto ir T. Narbuto gatvės.

Nuo 6 iki 22 val. bus draudžiama važiuoti ir didžiagabarite ir (ar) sunkiasvore transporto priemone (jų junginiu) Geležinio Vilko gatve ir pagrindinėmis gatvėmis, kuriomis bus nustatyta Vilniaus apylanka.

Krovininių automobilių vairuotojams siūloma iš A1 į A2 arba A14 (nuo Kauno, Ukmergės ar Molėtų) aplenkti Vilnių ir važiuoti 108 ir 172 krašto keliais per Dūkštą ar Maišiagalą. Iš A3, A15 į 106 krašto kelią link A1, toliau į 108 krašto kelią link A2 arba A14.

Darbų zoną rekomenduojama apvažiuoti kitomis Vilniaus miesto pagrindinėmis ir aptarnaujančiomis gatvėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)