Kaip rašo “Lietuvos žinios”, nemaža dalis autobusų ir troleibusų taip perpildyti, kad juos išvydę kontrolieriai numoja ranka – grūstis pro žmones, kaip silkes statinėje susispaudusius, net jiems atrodo absurdiška.

Savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos“ l. e. p. Viešojo transporto departamento vadovė Modesta Gusarovienė paaiškino, kad šis rugsėjis Vilniuje "nesiskiria nuo ankstesnių". Atsakinga sostinės merijos valdininkė pripažįsta, kad dėl savivaldybės vykdomos transporto reformos nuo liepos pradžios keleivių srautas viešuoju transportu išaugo ketvirtadaliu.

Pasak laikinosios Viešojo transporto departamento vadovės, specialistai kasdien nagrinėja keleivių srautus Vilniaus mieste ir pagal juos stengiasi optimaliai išnaudoti turimą autobusų ir troleibusų parką.

M.Gusarovienė įsitikinusi, kad iki rugsėjo pabaigos keleivių srautai turi nusistovėti, ji ramino, kad vėliau keliaujantiems viešuoju transportu vilniečiams neva nebereikės veržtis į jį surėmus pečius, kaip dabar.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)